top of page

Bouwprocessen worden objectief, transparant, flexibel en onafhankelijk benaderd, waarbij van den Heuvel bouwexpertise B.V. bovenal een betrouwbare procespartner is. 

Vanaf de voorbereidingsfase tot en met de oplevering kan de (bege)leiding bij bouwprocessen aan van den Heuvel bouwexpertise B.V. overgelaten worden. 
Opdrachtgevers krijgen zodoende een sleutelklaar (turnkey) project opgeleverd. Vanzelfsprekend zijn wij flexibel; we kunnen daardoor op ieder gewenst moment tijdens een bouwtraject worden ingezet voor begeleiding van een deelbouwproces.

van den Heuvel bouwexpertise B.V. timmert aan de weg als het gaat om oplossingsgericht en kostenefficiënt te werken, met als basis een kwalitatief hoogstaande (bege)leiding.
In combinatie met innovatie en oog voor milieu, veiligheid en duurzaamheid vormen deze kernpunten de bedrijfsgedachte, waarmee een eindresultaat wordt bereikt dat voor zowel de opdrachtgever als van den Heuvel bouwexpertise B.V. maximaal voldoet aan wensen en vereisten. 

Tijdens de (bege)leiding van (deel)bouwprocessen wordt de GOTIK-methodiek toegepast: dat wil zeggen dat gestuurd wordt op Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit. 

bottom of page