top of page
Over ons

 

Hoe werken wij

 

Bouwprocessen worden objectief, transparant, flexibel en onafhankelijk benaderd, waarbij Van den Heuvel bouwexpertise B.V. bovenal een betrouwbare procespartner is, gericht op de wens van de klant.

 

Vanaf de grondverwerving tot en met de oplevering kan de (bege)leiding bij bouwprocessen aan Van den Heuvel bouwexpertise B.V. overgelaten worden. Opdrachtgevers krijgen zodoende een sleutelklaar (turnkey) project opgeleverd. Vanzelfsprekend zijn wij flexibel; we kunnen daardoor op ieder gewenst moment tijdens eenbouwtraject worden ingezet voor begeleiding van een deelbouwproces.

 

Van den Heuvel bouwexpertise B.V. timmert aan de weg als het gaat om oplossingsgericht en kostenefficiënt te werken, met als basis een kwalitatief hoogstaande (bege)leiding.In combinatie met innovatie en oog voor milieu, veiligheid en duurzaamheid vormen deze kernpuntende bedrijfsgedachte, waarmee een eindresultaat wordt bereikt dat voor zowel de opdrachtgever als Van den Heuvel bouwexpertise B.V. maximaal voldoet aan wensen en vereisten.

 

Tijdens de (bege)leiding van (deel)bouwprocessen wordt de GOTIK-methodiek toegepast: dat wilzeggen dat gestuurd wordt op Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit.

 

Voor wie werken wij

 

Van den Heuvel bouwexpertise B.V. begeleidt de trajecten bij bouwprocessen voor een breed scala opdrachtgevers: gemeenten, particulieren, (bouw)bedrijven, ontwikkelaars, instellingen, architectenbureaus, ingenieursbureaus, woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaars (VvE's),eventueel in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO's) en beleggers/financiers.

Contact ons

EEN ORGANISEREND EN UITVOEREND ADVIESBUREAU VOOR DE BOUWSECTOR

 

‹ADRES: 

Liendensedijk 1

6634 KJ Batenburg

‹TEL:

+31 (0)487 50 75 93​

‹MAIL:

post@bouwexpertise.nl

 

bottom of page